Engelse Korthaar

Zoals de naam al doet vermoeden is de Brits korthaar afkomstig uit EngelandIn Engeland werden veel kattenshows georganiseerd waar vooral oosterse kattenrassen de hemel in geprezen werden. De Brits korthaar is een kortharig kattenras.

British Shorthair Kittens Cattery Lesi Leanchasees The Netherlands

125000 21 feb.

Engelse korthaar. Sinds 2013 woont ook haar dochter Flow bij ons. Britse korthaar 70 Een Britse korthaar kitten kopen. De Brits korthaar stamt waarschijnlijk af van het oudste natuurlijke kattenras dat in Engeland heeft geleefd.

De Britse Korthaar geldt als oudste van het Britse kattenras. De Britse korthaar is de leukste huiskat. De bekendste kleurvariant is de British Blue een stevige blauwgrijze met koperen ogen medium staart maar het ras is ook ontwikkeld in een breed scala van andere kleuren en patronen waaronder tabby en colorpoint.

Kittens 8 12 week oud Blauwe Britse Korthaar. De Britse kortharen zijn ontstaan uit een kruising van Perzische katten of poezen. Ik heb een baan van 0900 uur tot 1800 is goed mogelijk maar neem het liefst dan wel twee katjes in huis Ik heb veel mensen over.

- Meer als 25 jaar ervaring met rashonden en raskatten. Het is een stevige gedrongen kat die aan het eind van de 19e eeuw in Engeland gefokt werd voor specifieke kleur en tekening in de vacht. Door verschillende kruisingen met perzen kreeg de dit ras en grotere kop en meer body.

Drie katers met elk hun eigen karakter. In 2012 is Roos erbij gekomen. Het zijn middelgrote tot grote compacte katten met een gewicht tussen 35 en 8 kilogram.

De Brits Korthaar is de stamboomversie van de traditionele Britse huiskat met een opvallend dikke lichaam dichte vacht en breed gezicht. Ook zijn er de tabbys met of zonder zilver. 35000 Eergisteren Dagtopper.

Verschillende lieve brits korthaar kittens beschikbaar. - Check ons hk-nummer bij het ministerie v. Voor een kat heeft dit soort kleine oren en grote ogen.

Denk hierbij aan situaties als. Naar verluidt werd de Britse Korthaar door de Romeinen meegenomen naar Groot-Brittannië waar ze lang geïsoleerd leefden. Het was de laatste keer een Britse Korthaar.

3 katers 2 Britse korthaar katers met hun halfbroertje. - een erkende kennel. Zij hielden ervan te pronken met kattige aanwinsten van op hun verre reizen.

145000 18 feb. De Britse korthaar de naam zegt het eigenlijk al een kortharige kat uit Engeland. De kleine oren en de grote ronde kop zijn kenmerkend voor de Britse korthaar en een korte dikke staart.

If playback doesnt begin shortly try restarting your device. In 2007 is onze eerste brits korthaar Floor bij ons komen wonen. Breeders often use British and American shorthairs in outbreeding.

Sommige Engelse kattenliefhebbers deden mee aan deze shows met hun Engelse huiskatten maar zij kregen nooit een hoge score omdat hun ras zeer uiteenlopend. Oorsprong - waar komt de Brits korthaar vandaan. De vacht bestaat uit korte volle haren en kan verscheidene kleuren hebben.

De perzen zijn van oorsprong. De kat zie je voornamelijk met een grijze blauwe of lila vacht en een robuuste bouw. Wij zijn puck halfbroer grijswit skippy rode kater en balloe zwarte kater.

De kat is specifiek voor de kleur en vacht gefokt. De katten werden 2000 jaar geleden door de Romeinen vanuit Egypte meegenomen naar Engeland. De kat is rustig van aard en gaat onafhankelijk door het leven.

Op 20 februari zijn bij ons 5 prachtige gezonde scottish fold kittens geboren 4 blauw en 1 lilac. De Brits Korthaar is een kat die zich makkelijk aanpast aan de verschillende omstandigheden waar het beestje in zijn leven samen met de mensen te maken krijgt. Fokkers gebruiken hiervoor vaak de Brits of de Amerikaans Korthaar.

De voorouder van het kattenras leek qua uiterlijk totaal niet op de huidige Brit. Als gevolg van die kruisingen worden er af en toe langharige kittens geboren die door de meeste Brits korthaarfokkers als. De oorsprong van de op een teddybeer lijkende kat mag dan in de Engelse straten liggen desondanks jagen de Britse Kortharen zelden meer op muizen.

De effen kleuren zijn blauw rood chocola zwart en crème. Deze mooie kortharige katten zijn wat stevig en gedrongen. Dit prachtige kattenras stamt uit de 19 e eeuw en is een relatief jong ras.

Bent u van plan om een Britse Korthaar kitten te kopen dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een erkende handelskwekerij met een groot aanbod aan verschillende rassen. De Britse korthaar is een kattenras wiens verleden ligt in de Engelse 19e eeuw.

Roos is een mooie en lieve fawn poes Af en toe hebben wij met onze poezen een nestje. Zo hebben wij ook enkele een nestje met leuke Britse Korthaar kittens te koop. Uiteraard werden ook de Engelse kortharige huiskat en de staartloze Manx geshowd.

Origine van onze kittens. De Brits Korthaar en de Brits Langhaar worden gemiddeld vijftien jaar oud. Te koop scottish fold Britse korthaar kittens gereserveerd.

Moeder is een scottish fold en. De Brits Korthaar en Langhaar kennen vrijwel dezelfde rasstandaard maar met verschil in de beharing. Door het kruisen met perzen kregen de Brits kortharen meer lichaamsvolume en kopomvang.

It was British Shorthair last time and this time Corgi. Vanaf de negentiende eeuw werden buitenlandse exotische kattenrassen door de rijkere inwoners van Groot-Brittanië tentoongesteld en gefokt. Een Britse Korthaar heeft een vriendelijk rond hoofd een mooie bouw en een dikke staart.

Engelse Korthaar Cute Animals Cute Cats Cat Obsession

Noodle The Cat Britishshorthair Britsekorthaar Noodlethecat

Pin Van British Shorthair Cats Op British Cats

British Shorthair Kittens Cattery De Passievrucht The Netherlands Cute Cats British Shorthair Cats British Shorthair

I Found My Home Blauwe Katten Brits Korthaar Lapjeskat

Get Dominic His Long Dreamed Of Chartreux

Pin Na Doske Pussy Cats

British Shorthair Cinnamon Kitten Google Search Katten Kittens Brits

Britse Korthaar Katzen

Syp Britse Korthaar Creme British Shorthair Cats British Shorthair Cat Boarding

Pin Von Avrtatiana Auf British Cats Katzen

Karthuizer Chartreux Gatti Animali Micio

Foto S Van De Maand November 2017 Mooie Katten Schattige Katten Scottish Fold

American Shorthair History Annie Many American Shorthair Cat Cats American Shorthair

Two Toned British Short Hair British Shorthair Feline Cats

Franse Bulletjes En Britse Korthaar Brits Korthaar Huisdieren Brits

Pin By Pip On Joep Syp Pien Toos British Shorthair Cats British Shorthair Cat Breeds

Tallmoss Is A Hard Working And Focused She Cat With Strong Desires She Enjoys Swimming In The Swamp Expecting 2nd Litter Beautiful Cats Chartreux Cat Animals

Pin Op Huisdier