Kattenras Engelse Korthaar

2 Grijs met wit gevlekte poesjes 2 helemaal grijze. De Highlander is een nieuw kattenras dat nog in ontwikkeling is maar het is nu al duidelijk dat het één van de grootste rassen zal zijn.

Blauwe Rus Leer Meer Over Dit Mooie Kattenras Zooplus

Het opvallendste uiterlijke kenmerk zijn hun losjes gekrulde oren.

Kattenras engelse korthaar. De Britse korthaar is een kattenras wiens verleden ligt in de Engelse 19e eeuw. Als gevolg van die kruisingen worden er af en toe langharige kittens geboren die door. De Britse korthaar is de leukste huiskat.

2 Grijs met wit gevlekte poesjes 2 helemaal grijze. Hier werd er aan het eind van de 19e eeuw voor het eerst met het dier gefokt. De Brits korthaar is één van de ideale huisrassen die er te vinden zijn.

Nu 3 weken oud. De Brits korthaar is een kortharig kattenras. Door het kruisen met perzen kreeg dit ras meer lichaamsvolume en kopomvang.

De Britse korthaar de naam zegt het eigenlijk al een kortharige kat uit Engeland. De Briste korthaar was hier één van. Zo is dit kattenras erg op zijn baasje gericht en kan zelfs een beetje bezitterig zijn.

De kleur van de vacht is meestal blauw-grijsachtig en hun ogen zijn. De kat zie je voornamelijk met een grijze blauwe of lila vacht en een robuuste bouw. De Britse kortharen zijn ontstaan uit een kruising van Perzische katten of poezen.

Dit komt vooral door hun schoonheid en karakter. Bent u van plan om een Britse Korthaar kitten te kopen dan bent u bij ons aan het juiste adres. Britse Kortharen zijn makkelijke en sociale katten die zich prima aanpassen in de omgang met mensen soortgenoten en honden.

Dit prachtige kattenras stamt uit de 19 e eeuw en is een relatief jong ras. Door het kruisen met perzen kregen de Brits kortharen meer lichaamsvolume en kopomvang. De Britse korthaar de naam zegt het eigenlijk al een kortharige kat uit Engeland.

120000 Vandaag Dagtopper. Natuurlijk hoort hier wat subjectiviteit bij wij gaan ervan uit dat. 6 - Brits korthaar.

Als men naar de Britse Korthaar kijkt zou je niet denken dat zijn voorvaderen. Er zijn vele verschillende kattenrassen van de Brits korthaar Ragdoll tot de Noorse boskat. Zo hebben wij ook enkele een nestje met leuke Britse Korthaar kittens te koop.

Pas in 1980 werd het kattenras ook daar populair. Deze katten zijn graag bij mensen in de buurt zijn en liggen vaak op schoot. Elk ras wordt met een vergrootglas bekeken en de afwijkingen per kattenras worden vermeld.

Het is een stevige gedrongen kat die aan het eind van de 19e eeuw in Engeland gefokt werd voor specifieke kleur en tekening in de vacht. De vacht van deze kat is zo zacht als hij er uit ziet. De oorsprong van de op een teddybeer lijkende kat mag dan in de Engelse straten liggen desondanks jagen de Britse Kortharen zelden meer op muizen.

Lees hier meer over de specifieke kenmerken van kattenrassen. De informatie en feiten over de Brits korthaar kattenras inclusief koopadviezen fotos gemiddelde kosten voor eigen gebruik en tips voor de gezondheidszorg. Origine van onze kittens.

120000 Vandaag Dagtopper. U kan ze zelfs leren apporteren. Als gevolg van die kruisingen worden er af en toe langharige kittens geboren die door de meeste Brits korthaarfokkers als.

Het is een slimme kat die haar baasje lief aankijkt als. De verzorging van een Britse korthaar. Ons doel is om de bezoekers zoveel mogelijk te informeren naar objectieve informatie rond kattenrassen.

Herkomst van de Britse korthaar. Wanneer men de Britse korthaar ziet krijgt men meteen de neiging om hem te knuffelen. Onze lieve britse korthaar poes is 6 februari moeder geworden van dit geweldige nestjeDe kittens mogen over een aantal weken het.

Nu 3 weken oud. De perzen zijn van oorsprong. Zoals de naam van dit kattenras al doet vermoeden is de Britse korthaar afkomstig uit Groot-Brittannië.

Deze raskat zal in de buurt blijven maar ze houden ook van jagen en spelen. De Brits korthaar is een kortharig kattenras. De perzen zijn van oorsprong langharig maar door de kruisingen ontstonden er kortharige katten waarmee verder gefokt is.

Onze lieve britse korthaar poes is 6 februari moeder geworden van dit geweldige nestjeDe kittens mogen over een aantal weken het. De katten kunnen wel 11kg wegen en komen voor als lang- en korthaar. De Brits korthaar heeft over het algemeen een zeer dikke vacht.

Dit kattenras is geen opdringerig type maar is absoluut graag bij je in de buurt. De aanwezigheid van soortgenootjes of zijn baasje kan hij daarom erg. De Brits korthaar is een kattenras dat steeds populairder wordt bij gezinnen.

Wij zijn een erkende handelskwekerij met een groot aanbod aan verschillende rassen. Deze kat heeft ook een erg gevoelig karakter. Welkom bij Kit Kat Poes.

De Britse korthaar is ontstaan uit een kruising van Perzische katten of poezen. De Britse Korthaar geldt als oudste van het Britse kattenras. Britse korthaarscotish fold kittens.

Lieve kittens geboren op 8 februari. Naar verluidt werd de Britse Korthaar door de Romeinen meegenomen naar Groot-Brittannië waar ze lang geïsoleerd leefden. Het is een stevige gedrongen kat die aan het eind van de 19e eeuw in Engeland gefokt werd voor specifieke kleur en tekening in de vacht.

Het verfijnde gezicht en de grote ogen zorgen ervoor dat deze kat al decennialang een populaire huiskat is. De raskat Britse Korthaar is aanhankelijk aan het hele gezin en lopen net als honden achter mensen aan. In 1967 werden de Britse kortharen ook in de VS geintroduceerd.

De kleine oren en de grote ronde kop zijn kenmerkend voor de Britse korthaar en een korte dikke staart. De Oosters Korthaar is een actieve extraverte en speelse kat. De vacht van de Britse Korthaar is ontzettend dik en vraagt om een regelmatige verzorging.

Dit prachtige kattenras stamt uit de 19 e eeuw en is een relatief jong ras. Eens de oorlogen voorbij waren werden de kortharen vooral in Groot-Brittannië gekweekt vandaar de naam Britse korthaar. Ook toen al was dit kattenras een korte erg gedrongen kat.

De Oosters Korthaar vindt het niet fijn om alleen te zijn. Britse korthaarscotish fold kittens. Lieve kittens geboren op 8 februari.

Voeding Voor De Britse Korthaar Lees Er Hier Alles Over Zooplus

Britse Korthaar Kittens Kopen Bekijk De Advertenties Op De Website

Brits Korthaar Platform Verantwoord Huisdierenbezit

Top 10 Populairste Kattenrassen In De Wereld 2019 Alletop10lijstjes

Wat Is Een Gezond Gewicht Voor Een Britse Korthaar Kat

Britskorthaar Cattery De Lisseblomme

Britse Korthaar Leeftijd Hoe Oud Wordt Deze Kat Gemiddeld

Brits Korthaar De Kattensite

Alle Informatie Over De Britse Korthaar Een Populaire Raskat In Nederland

Brits Korthaar Pets Place

Soorten Katten De Meest Populaire Op Een Rij Poezenbazen Nl

De Brits Korthaar Een Liefdevol Gezelschapsdier Beestig Be

Britse Korthaar Prijs Wat Kost Het Kopen Van Deze Kat Echt

Britse Korthaar Lees Meer Over Dit Kattenras Zooplus

Must Read Alles Over Het Kattenras De Britse Korthaar Poezenbazen Nl

British Blue Cat Google Search Brits Korthaar Katten En Kittens Grijze Katten

Brits Korthaar Wikipedia

Brits Korthaar Alle Kattenrassen

Britse Langhaar Ontdek Meer Over Flexibele Kattenras Zooplus